JOUW VERHAAL

HEB JE EEN VERHAAL?

Wanneer een kerk, ministry of persoon een verhaal heeft, kun je dat bij ons kwijt. Als het een interessant verhaal is, nemen wij contact met hem op om drie dingen te weten: 1. Gaat dit verhaal over de Here Jezus? 2. Heeft de Here Jezus de focus? Kunnen we jouw verhaal in beeld brengen? Film is tenslotte een visuele kunstvorm. Het verhaal moet dus visueel gemaakt kunnen worden. 3. Heeft God de leiding?

EEN FILM MAKEN

Wanneer een verhaal eenmaal past, dan gaan we samen met de schrijver de opnamen doornemen. We denken aan planning, reizen enz. We vragen aan de schrijver met ons samen te werken in bepaalde aspecten van de produktie, zodat we efficient en kostenbesparend kunnen werken. Te denken valt aan onderdak bij langere produkties e.d.

DEEL DE WAARHEID

Is de film eenmaal klaar, dan wacht de boeiende taak deze met de wereld te delen. We vragen niet alleen de schrijver de film te delen, maar ook de kerken, ministries en personen toe te rusten om deze overal te delen, deze gratis te downloaden en te vertonen. Wij geloven dat deze films van de Here zijn en vinden het een voorrecht deze te mogen maken en delen met een wereld in nood.

HIER BEGINT HET PROCES VAN FILM MAKEN

STUUR JOUW VERHAAL


Of je nu deel bent van een kleine kerk of een grote organisatie, of je bent een gepassioneerde gelovige, overweeg dan eens om jouw verhaal in beeld te brengen. Het primaire doel is om met de films God de eer te geven. Daarom maken we films tot eer van de Zoon van God, de Here Jezus Christus. Dat betekent dat elke film Zijn liefde moet ademen, Zijn karakter, Zijn Woord of Zijn opdracht.